Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Căciuli de vânătoare și militare

( număr de produse: 19 )

Aveți grijă de confortul dvs. la vânătoare și completați-vă ținuta de vânătoare cu o pălărie confortabilă și călduroasă. Disponibile în magazinul nostru online șepcile de vânătoare te protejează de frig în timpul sezonului de vânătoare. Vă recomandăm modele fiabile de dimensiuni universale, care sunt fabricate în Polonia din materiale de înaltă calitate.

Pălării pentru vânători - confort la vânătoare

Printre elementele esențiale ale garderobei unui vânător trebuie să se regăsească o cască călduroasă. O pălărie de vânător nu trebuie doar să protejeze eficient împotriva frigului, ci și să acționeze ca o barieră împotriva ploii, vântului sau zăpezii. În magazinul nostru de internet, fiecare vânător va găsi un model perfect pentru el. În sortimentul nostru avem șepci de vânătoare fabricate în Polonia, care sunt o garanție a confortului în timpul vânătorii colective. Fiecare șapcă de vânătoare disponibilă în oferta noastră este un produs de calitate superioară, care va rezista pentru multe sezoane de vânătoare. Oferim o gamă largă de pălării adaptate la diferite condiții meteorologice (de la -15 la 15ºC).

O căciulă de iarnă călduroasă vă împiedică să vă răciți pe vreme rece și vă oferă o protecție fiabilă pentru cap. Vă recomandăm modelele cu o membrană impermeabilă în zona urechilor, care protejează eficient împotriva vântului. Această soluție permite ca restul capului să fie menținut la temperatura ideală. O șapcă de vânătoare cu o căptușeală din bumbac se va dovedi utilă atât toamna, cât și iarna. Acesta va asigura confortul vânătorului, indiferent de vreme. Pălăriile de vânător cu căptușeală din bumbac împiedică supraîncălzirea capului, asigurând o ventilație adecvată. Pe de altă parte, modelele căptușite cu fleece sunt alegerea ideală pentru iernile reci. Atât lâna, cât și bumbacul folosit în procesul de producție sunt certificate cu certificatul de calitate Oeko-Tex standard 100, ceea ce înseamnă că nu conțin substanțe nocive și sunt sigure pentru sănătate.

Șepci de vânătoare pentru sezonul de iarnă

AGBO este un producător polonez de pălării și eșarfe confortabile și elegante, care are grijă atât de calitatea, cât și de designul produselor sale. Fiecare șapcă de vânătoare din oferta noastră a fost finisată cu grijă, acordându-se atenție fiecărui detaliu.Pentru pasionații de vânătoare pe timp de iarnă recomandăm șepci de vânătoare confortabile și durabile, realizate din acril și lână merino, un fir nobil de calitate superioară. Acestea sunt excelente pentru a absorbi umezeala și pentru a facilita evaporarea acesteia, menținându-vă în același timp perfect cald. Cu o căciulă din lână merinos pe cap, nu se pune problema să vă fie frig. Chiar și atunci când se umezește, ține frigul afară. Este, de asemenea, potrivit pentru pielea sensibilă. Oferă protecție nu numai împotriva frigului, ci și împotriva radiațiilor UV. Lâna merinos folosită la șepcile noastre de vânătoare provine de la renumita filatură Raumer.

Investiți în accesorii de vânătoare fiabile care vă oferă un nivel ridicat de confort. Vă recomandăm o gamă largă de modele disponibile, inclusiv șepci cu boruri, brodate sau decorate cu un petic de vânătoare din piele ecologică, care sunt ideale pentru iarnă. Pălăriile noastre se potrivesc oricărui cap, adaptându-se perfect la forma acestuia. Sunt flexibili, astfel încât nu provoacă presiune și garantează un confort ridicat de purtare pentru multe ore. Ceea ce le diferențiază, de asemenea, este durabilitatea lor de-a lungul anilor și ușurința de îngrijire. Pălăriile de vânătoare AGBO pot fi spălate de mai multe ori, fără riscul de a le distruge..

Șapcă de vânătoare pentru toamnă și nu numai

Pe lângă modelele fabricate din lână merinos, gama AGBO include și pălării acrilice cu căptușeală din bumbac sau fleece. Acestea sunt o parte esențială a garderobei unui vânător în caz de vânt puternic sau ploaie. Îmbrăcămintea de vânătoare, inclusiv șepcile, este concepută pentru a oferi căldură și camuflaj la vânătoare. Modelele de culoare verde închis sunt ideale pentru camuflarea în pădure. Rezistente la deteriorări mecanice și la murdărie, nu vă vor dezamăgi atunci când treceți prin tufișuri dense. Șepcile portocalii de vânătoare, pe de altă parte, asigură o vizibilitate excelentă în timpul vânătorii în grup. Designul atractiv le face potrivite nu numai pentru vânătoare, ci și pentru utilizarea zilnică. Ușoare și practice, acestea vor satisface așteptările chiar și ale celor mai exigenți vânători. Șepcile de vânătoare oferă o protecție eficientă împotriva soarelui în zilele călduroase și împotriva frigului în zilele înnorate și reci. Vă recomandăm modele pentru fiecare sezon și pentru fiecare tip de vânătoare.

Șepci de vânătoare în magazinul AGBO

Folosind oferta magazinului nostru online cumpărați produse 100% poloneze, cu o manoperă de înaltă calitate. Compania noastră are peste 25 de ani de experiență în proiectarea și fabricarea de pălării confortabile și la modă pentru toată lumea. Printre numeroasele produse disponibile în sortimentul nostru se numără și șepcile de vânătoare fiabile, cu un design atractiv și un finisaj perfect. În ciuda faptului că îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și sunt fabricate numai din țesături de înaltă calitate, prețul lor rămâne avantajos pentru clienții noștri..

Dacă vă place să vă petreceți timpul la vânătoare, șepcile de vânătoare disponibile în magazinul nostru vă vor fi cu siguranță utile. Aruncați o privire mai atentă la gama noastră și găsiți modelul perfect pentru dumneavoastră. Adaptată la nevoile dumneavoastră, șapca flexibilă și moale vă va face orele petrecute în pădure și mai plăcute. Aveți grijă de confortul și siguranța dumneavoastră. Căutați ce este mai bun, și anume o șapcă din țesături durabile și plăcute la atingere, cu o căptușeală călduroasă. Achiziția în AGBO este o garanție de satisfacție. Alăturați-vă unui grup de clienți ai noștri și plasați o comandă astăzi!

 

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 253 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-01-28
Draguta dar pretul este mult supraevaluat.
2023-12-22
Super mulțumită. Mulțumesc!! Calitate și promptitudine.am să revin și cu alte comenzi!
pixel