Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Căciulă - AGBO - Despre noi

Faceți cunoștință cu Agbo:

Aflați despre procesul de creație 100% MADE IN POLAND:

AGBO este un cunoscut producător de pălării, eșarfe și pături călduroase tricotate de înaltă calitate pentru copii. Suntem o companie cu o lungă tradiție de peste 30 de ani și avem o experiență bogată în crearea de articole de acoperit capul confortabile și călduroase pentru copii și adulți. Oferim pălării pentru toamnă, primăvară și iarnă, eșarfe și coșulețe, precum și pături moi pentru bebeluși.

AGBO - producător polonez de pălării pentru copii

Suntem o companie de familie de origine poloneză. Produsele noastre au câștigat o mare popularitate nu numai în țară, ci și în străinătate, inclusiv în Germania, Austria, România, Republica Cehă, Rusia, Kazahstan, precum și în Ucraina, Belarus, Lituania, Letonia și Slovacia, Italia, Franța, Marea Britanie, Finlanda și Norvegia. AGBO este un producător de șepci care combină manopera de înaltă calitate și designul la modă. Compania a fost fondată în 1990 și, de atunci, a oferit clienților săi o protecție eficientă împotriva frigului și un aspect atractiv în zilele reci. Pasiunea stă la baza muncii noastre. Pălăriile AGBO sunt create cu atenție la fiecare detaliu și se bazează pe soluții dovedite, dezvoltate de-a lungul anilor. Atât clienților mici, cât și celor mari ai companiei noastre li se oferă o gamă largă de modele disponibile, datorită cărora fiecare va găsi în sortimentul AGBO o șapcă perfectă pentru el.

AGBO - producător de șepci de iarnă și nu numai

În sortimentul nostru puteți găsi șepci, care își vor dovedi valoarea chiar și în cele mai reci zile, precum și modele ideale pentru sezonul de tranziție, oferind o protecție fiabilă împotriva frigului și a vântului. Producătorul polonez de căciuli Polish beanie are una dintre cele mai mari fabrici de tricotat din Europa și un parc de mașini modern, care a fost complet computerizat. De asemenea, ne mândrim cu propriul studio de design și cu un departament extins de cusut și decorare. Facilitățile noastre de producție și de proiectare extrem de specializate ne permit să răspundem rapid la nevoile clienților și să ne actualizăm continuu oferta, pe baza tendințelor în schimbare. Deși producătorul polonez de pălării de iarnă, primăvară și toamnă creează pălării pentru toată lumea, pălăriile pentru copii sunt specialitatea sa. AGBO oferă calitate superioară la un preț accesibil. În prezent, compania se bucură de încrederea antreprenorilor din întreaga lume și este extrem de competitivă în raport cu alte mărci bine cunoscute. Ceea ce ne diferențiază este reacția noastră rapidă la noile evoluții din lumea modei. Suntem capabili să proiectăm și să creăm un nou produs într-o săptămână. În plus față de modelele create cu ajutorul unor utilaje avansate, oferim și pălării realizate manual, care au un caracter individual și un design unic. Datorită experienței noastre extinse, suntem capabili să răspundem așteptărilor chiar și celor mai pretențioși clienți, inclusiv ale mamelor grijulii, creând pălării de cea mai înaltă calitate pentru copii.

Producător de pălării pentru femei, bărbați și copii - la ce lucrăm?

Calitatea ridicată a produselor noastre se datorează, printre altele, utilizării unor mașini fiabile și a unei tehnologii inovatoare. Camera noastră de tricotat este echipată cu mașini germane Universal și Stoll, care deschid multe posibilități în ceea ce privește soluțiile utilizate și garantează cea mai înaltă calitate a tricotajelor. Pentru a asigura o potrivire perfectă, producătorul polonez de capace folosește mese de stabilizare. În acest fel, scoatem din fire ceea ce este cel mai important, adică aderența delicată și elasticitatea. Pentru marcarea și finisarea produselor noastre, folosim mașini de brodat Tajima și multe alte tehnici de decorare, care conferă produselor noastre un caracter individual. De asemenea, folosim metode laser extrem de precise. De asemenea, suntem dotați cu mașini de cusut Juki și Siruba de calitate superioară, care garantează cele mai înalte standarde de producție. Producătorul polonez de șepci pentru copii și adulți produce anual peste un milion de articole confortabile de căciulă dintr-o varietate de fire, inclusiv lână merino, bambus, bumbac, rovings, acrilice și multe altele. Pentru tăierea bumbacului și a fleece-ului, folosim mașina automată germană de tăiat Kuris. Datorită acesteia, suntem capabili să obținem o eficiență extraordinară și o repetabilitate ridicată a produselor noastre.

Pături pentru copii - producător din Polonia

Pe lângă căciuli, producem și pături moi, care sunt cusute din țesături sigure pentru cei mai tineri utilizatori, cum ar fi bambusul, bumbacul și acrilicul. Ne adaptăm procesarea la tipul de material, ceea ce ne permite să obținem o pufozitate și o durabilitate uimitoare a păturilor noastre. AGBO este o companie de încredere și de încredere.

IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 253 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-01-21
Sunt foarte mulțumită de produs ,calitatea este foarte bună și mărimea la fel ,comanda a venit repede ,Mulțumesc frumos și succes mai departe .
2024-01-08
Corecți!marfa este asa cum a fost prezentata!bravo!va mulțumesc frumos!
pixel