Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Set de iarnă pentru un băiat: pălărie și șemineu albastru închis Roj

Set de iarnă pentru un băiat: pălărie și șemineu albastru închis Roj

75,01 RON
brut / buc.
Dimensiune
Produs indisponibil
Produs indisponibil
14 zile pentru un retur facil
Acest produs nu este disponibil într-un magazin fizic
Cumpărături sigure
  • Materiale de înaltă calitate
  • Urechi protejate cu o tivă confortabilă
  • Potrivire universală pentru diferite stilizări
  • Potrivire perfectă a gulerului la gât
  • Înveliș călduros din polar de bumbac
  • Finisaje manuale care garantează cea mai înaltă calitate
  • Durabilitate și menținerea formei după spălare
  • Design de la o marcă autohtonă renumită

Confort și stil pentru fiecare copil

Alegând setul nostru de iarnă, îți asiguri copilului tău nu doar protecție împotriva frigului, ci și o înfățișare elegantă. Fiecare element al setului a fost proiectat cu confortul și estetica în minte. Căciula cu o tivă largă protejează perfect urechile de frig, iar gulerul se potrivește perfect la gât, oferind căldură fără a limita mișcările. Culorile universale ale setului permit o potrivire ușoară cu orice stilizare de iarnă, iar învelișul călduros din polar de bumbac garantează menținerea unei temperaturi optime.

Calitate și durabilitate excepționale

Produsele noastre sunt rezultatul combinației între tehnici tradiționale de croitorie și design modern. Finisajele manuale asigură unicitatea fiecărui exemplar și garantează cea mai înaltă calitate. Folosim doar materiale sigure și durabile, care nu își pierd forma sau culorile după spălare. Astfel, setul de iarnă rămâne într-o stare excelentă timp de mulți ani, chiar și în cazul unei utilizări intense.

Design și funcționalitate

Proiectând seturile noastre de iarnă, punem un mare accent pe combinarea funcționalității cu designul modern. Căciulile și gulerelor noastre nu sunt doar călduroase, ci și extrem de elegante. Datorită simplității formei și texturii elegante a materialului, produsele noastre se evidențiază în comparație cu altele și sunt alese cu plăcere de către părinții care sunt atenți la aspectul modern al copiilor lor. Alegând setul nostru, optezi pentru un design original direct de la o marcă autohtonă, care apreciază calitatea și satisfacția clienților.

Sfaturi practice privind utilizarea

Pentru a menține calitatea produselor noastre pe termen lung, recomandăm spălarea manuală la o temperatură de 30 de grade Celsius. Evită uscarea în uscătorul automat pentru a păstra proprietățile materialului. Respectând aceste reguli simple, setul de iarnă va servi copilului tău timp de mai multe sezoane.

Întrebări frecvente - Cele mai frecvente întrebări

Cum să am grijă de setul de iarnă pentru a-l folosi timp de mai multe sezoane?

Pentru a menține calitatea înaltă a setului, recomandăm spălarea manuală la o temperatură de 30 de grade Celsius și evitarea uscării în uscătorul automat. Îngrijirea regulată conform acestor sfaturi va asigura o utilizare pe termen lung.

Sunt materialele folosite în set sigure pentru copii?

Da, toate materialele folosite pentru producția seturilor noastre de iarnă sunt sigure pentru copii și au certificatele necesare. Ne preocupăm ca produsele noastre să fie nu doar călduroase și confortabile, ci și sigure pentru cei mai mici.

Este setul disponibil în alte culori?

Oferim o gamă largă de culori pentru seturile noastre de iarnă, astfel încât fiecare să poată găsi ceva pe placul său. Toate culorile au fost alese cu grijă pentru a se potrivi cu diferite stilizări de iarnă.

Marca
Simbol
3416 color 02 K-22
Culoare
Albastru
Compoziție
100% Acrilic
Sex
Băiat
Căptușeală
Fleece (100% Poliester)
Adaptare Termică
Odihnă de iarnă (de la -6°C la 3°C)
Sezonul
Iarna
Fel
Fular circular (fără căptușeală)
Set ( căciulă și fular circular)
Accesorii
Patch
Model | Stitch
împletituri tricotate
Tricot cu nervuri
Pompon
Pompon din fire
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți întrebarea și vă vom răspunde imediat, cele mai interesante întrebări și răspunsuri vor fi publicate pentru alții.
Cereți informații despre produs
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebările dvs. referitoare la acest produs. Ne vom strădui să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Scrieți-vă opinia
Evaluarea dvs.:
5/5
Adăugați o fotografie a produsului:
IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 252 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-12
Îmi place foarte mult. Atât calitatea materialului cât și modelul la căciulă.
2023-12-26
Ma așteptăm sa arate ca in poza da am rămas puțin dezamagita, nu sunt wow deloc
pixel