Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Șapcă de iarnă cu pompon violet Havana

Șapcă de iarnă cu pompon violet Havana

72,73 RON
brut / buc.
Dimensiune
Produs indisponibil
Produs indisponibil
14 zile pentru un retur facil
Acest produs nu este disponibil într-un magazin fizic
Cumpărături sigure
  • Materiale de înaltă calitate
  • Țesătură unică pentru un aspect deosebit
  • Fire colorate pentru a adăuga caracter
  • Pompon mare și pufos ca accent stilat
  • Înveliș cald și confortabil din bumbac
  • Produs de marcă locală cu tradiție
  • Completare perfectă pentru garderoba de iarnă
  • Plăcere de purtat datorită materialului moale
  • Diversitate de modele pentru fiecare femeie
  • Ușurință în întreținere - spălare manuală la 30°C

Calitate excepțională și confort în utilizare

Alegând căciula noastră, optați pentru cea mai înaltă calitate în execuție. Fiecare exemplar este rezultatul unei munci atente și a atenției la detalii, ceea ce garantează nu doar un aspect deosebit, ci și durabilitate și confort în utilizare. Învelișul cald din bumbac oferă protecție optimă împotriva frigului, iar materialul moale face ca căciula să se potrivească perfect formei capului, fără a provoca disconfort.

Design unic și diversitate de modele

Fiecare femeie va găsi ceva pe placul ei în colecția noastră. Oferim o gamă largă de modele, care permit exprimarea stilului individual. Firea colorată și țesătura originală fac ca căciulile noastre să fie nu doar un accesoriu practic, ci și la modă pentru ținutele de iarnă. Pomponul mare și pufos adaugă farmec și subliniază dinamica siluetei feminine.

Tradiție și experiență în producție

Ca o companie cu o tradiție îndelungată, punem accent pe calitate și satisfacția clienților noștri. Căciulile noastre sunt rezultatul combinării pasiunii pentru modă cu meșteșugul, ceea ce ne permite să creăm produse nu doar frumoase, ci și funcționale. Ne preocupăm ca pălăriile noastre să fie nu doar elemente de îmbrăcăminte, ci și reflectarea personalității și stilului de viață al clienților noștri.

Ușurință în îngrijire

Ne preocupăm ca produsele noastre să fie nu doar frumoase și confortabile, ci și ușor de întreținut. Căciula poate fi spălată manual la temperatura de 30°C, ceea ce permite menținerea formei și culorilor fără a risca deteriorarea. Recomandăm uscarea în poziție orizontală pentru a evita deformarea.

Întrebări frecvente (FAQ)

Cum să am grijă de căciulă pentru a o folosi de-a lungul mai multor sezoane?

Pentru a păstra aspectul și proprietățile termice ale căciulii, aceasta trebuie spălată manual la temperatura de 30°C, folosind detergenți delicati. După spălare, trebuie așezată pe o suprafață plană și lăsată să se usuce, evitând sursele directe de căldură.

Este căciula potrivită pentru zilele foarte reci?

Da, datorită învelișului cald din bumbac, căciula noastră oferă protecție optimă împotriva frigului, chiar și în temperaturi foarte scăzute.

Găsesc căciuli în alte culori și modele în ofertă?

Oferim o gamă largă de culori și modele, astfel încât fiecare femeie să poată găsi căciula perfectă pentru ea. Toate produsele noastre îmbină stilul, confortul și funcționalitatea.

Marca
Simbol
741 color 04 A-20
Cod producător
55-60741C04S55x60
Culoare
Violet
Căptușeală
97% Bumbac, 3% Elastan
Compoziție
100% Acrilic
Sex
Femeie
Adaptare Termică
Odihnă de iarnă (de la -6°C la 3°C)
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți întrebarea și vă vom răspunde imediat, cele mai interesante întrebări și răspunsuri vor fi publicate pentru alții.
Cereți informații despre produs
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebările dvs. referitoare la acest produs. Ne vom strădui să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Scrieți-vă opinia
Evaluarea dvs.:
5/5
Adăugați o fotografie a produsului:
IdoSell Trusted Reviews
4.67 / 5.00 252 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-12
Îmi place foarte mult. Atât calitatea materialului cât și modelul la căciulă.
2023-12-22
Mulțumită!
pixel